Sunday, July 3, 2011

THINKING ABOUT IT???


BOY    :Sye suke awk
GIRL    : Per?awk suke sye,,npe awk suke sye,,rmai lgi girl kat luar 2 lgi lawa dri sye..
BOY    : Sye suke awk sorang jer,,,awk cute,,sopan santun,,n bnyak lgi lar,,,boley x kalw kite couple??
GIRL    :Awk  nk couple ngan sye,,erm,,jap sye pkir,,,,
Erm,,,boley,,tpi  ader syarat…awk snggup tuk ikut syarat2 2??
BOY    : Sye sngup wat ape sje asalkan awk time sye dlm idup awk,,pe syaratnyer
GIRL    : awk serious nie???
BOY    : yer….sye serious….Sye kalaw boley nk kwin ngan awk,,,,
GIRL    : Ok..awk kte awk snggup kan terima syaratnyer..nie syarat2nya
Bercinta lpas kawin,,that means,,,awk kne msuk minang sye,then kina bertunang then nikah,,,
BOY    : Sye stil study g,,,awk kne tggu sye kje dluw r,,,sye jnji t sye msuk minang awk,,sye akan setia
GIRL    : Ok,sye terima tpi,,,,sblum kita berkhwin,,,kite x ley wat date,bergyut 24 jam,,n so on,,bnde2 yg sllu owg couple wat,,,awk snggup?
BOY    : Npe lak kne mcm 2?
GIRL    : Sye tnyer awk snggup ke x???               
BOY    :  Bgi ssb dluw,,
GIRL    : ,kan sye tnyer dluw awk jwb soalan sye dluw
BOY    : Klaw sye jwb tidak,,
GIRL    : Mknenyer sye doakan awk jmpe girl yg lebih baek dari sye kat luar can yer
BOY    : Kalaw sye jwab ya
GIRL    : Sye akan janji ngan awk,,,,sye akan setia tggu awk msuk minang sye….sye x kn pndang laki laen dah,,sye akan semat dlm ati sye,,,awk sorang jer,,,,i2 pun kalw awk ikut syarat 2 tdiw,,,kite akan wat x knal,,slame awk,,,nk dptkan kdudukan yg stabil,,,,

kalaw korang akan jwb ye atau tak,,,??????

Hahahahah,,,kamu rase ader ker laki yang wujud cm nie,,,,mmg ader,,tpi sush nk crikan,,point yg aq nk smpaikan kat cni just this,,,,bercinta selepas kawin,,that more better,,is't right... let share it,,,,n pndai2 lar korang tfsir sndri…..

sudi2 lar comment n jgn lupe tekan button babble n bloglist,,have fun,,

2 comments:

holaulala said...

btol la tu. memng sush la nk jmpe laki macam ni...

DhiYa KiRaNa said...

hahahaha,,that right,,kalw ader pun,,,1 dlm seribu...